Helene Fischer: Ny Single med…

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

Efter to års afholdenhed er Helene Fischer tilsyneladende endelig klar til sit store comeback! Efter lang tid fortæller hun endelig personligt tilbage på Instagram – med en stor meddelelse! Hvad har en ukendt ny mand ved din side at gøre med det?

Opmærksomhed alle fans: Helene Fischer er tilbage! I sin Instagram-historie talte hun endelig igen efter hvad der føltes som en evighed – med en særlig meddelelse. Hun har arbejdet intenst på sit nye album i løbet af de sidste par måneder, som skal frigives i år. Og mere intenst end nogensinde! ”Jeg fik endelig lov til at tage mig tid til at skrive sange, og jeg blev involveret på en måde, som jeg ærligt aldrig gjorde før. Derfor tror jeg også, at det bliver mit mest personlige album nogensinde,” siger hun glad.

Helene Fischer: Duet annonceret

I historien smider Helene den næste bombe: Der vil være en ny single – og det er hårdt, fordi hendes comeback-single ikke bliver en solo-sang! Schlager-dronningen har valgt en duopartner. I løbet af dette bad hun sine fans om at gætte, hvem det vil være. Men Schlager.de har allerede lært fra eksklusive insiderkredse, hvem hendes duo-partner vil være!

Tilbage i hitlisterne med Latin-Power

Derfor skulle den første single fra hendes nye album være en duet med ingen ringere end Luis Fonsi! Den puertorikansk-amerikanske latinske popsanger og sangskriver fejrede et verdenshit med “Despacito” i 2017 og er siden blevet en uundværlig del af hitlisterne.

For Helene Fischer ser det ud til at være grund nok til at få fat i den 43-årige for at gøre sit comeback så succesfuldt som muligt. For som Schlager.de længe har kendt, vil Helene udvikle sig musikalsk i en ny retning. Ifølge insiderkredse skal hendes nye album være en blanding af tysk pop og international dans. En retning, hvor Luis Fonsi passer godt …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER