Helene Fischer: Nu bliver hendes ven forkælet med pengene

Først var det bare en tanke, en stille spirende mistanke: Er det muligt, at Thomas Seitel (34) – professionel danser, model, akrobat – har været heldig at bruge Helene Fischers (34) penge i flere uger? Han er næppe set arbejde siden hans forhold til vores schlagerdronning blev kendt. Der var ture, dyre ferier: i Østrig, i Sydafrika … Og nu er mistanken blevet en trist sikkerhed – Og Thomas Seitel’s far, har forrådt og fortalt det i et interview!

Min søn har nu lagt sine faglige interesser lidt på hylden,” siger en munter Günter Seitel. At have mere tid til Helene. Mere tid end Helene’s ex Florian Silbereisen (37), som altid er meget travl som en efterspurgt moderator, skuespiller og sanger, nogensinde har haft for sin kæreste … Det betyder i almindeligt sprog: Thomas Seitel nyder det søde liv ved Helene side til fulde. Det ser også ud til at være et rigtig dejligt liv: sover til middag, en svømmetur i Ammersee, så en fancy middag. Måske en smule sport ind i mellem at holde sig i form.

Hvornår vil man endelig bemærke hans adfærd?

Men hvis Helene virkelig kan lide en sådan doven fyr ved hendes side? Måske nu. Det er også rart, når nogen er der, bekymrer sig, og altid har tid. Du føler dig bekymret, elsket. Indtil det øjeblik, hvor det bliver mærkeligt, når manden næsten aldrig betaler eller køber noget selv – og lever af en fremmed lomme. Forhåbentlig vil Helene ikke opdage dette, før det er for sent

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse