Anna-Carina Woitschack: “At dele kærlighed til musik er den bedste gave”

Foto: Telamo.de / Stephan Pick

Med hendes nuværende album “Schenk mir den Moment”, var ivrigt ventet af mange fans, Anna-Carina Woitschack tager publikum med på en alsidig rejse: En rejse gennem mange øjeblikke i livet, der ser ud til at have været gennemlevet og derfor er med en fortryllende ærlighed.

Hvert sprog i verden har et andet navn på kærlighed: “Love” (engelsk), “Amour” (fransk), “Amor” (spansk) eller “l’Amore” (italiensk). I form af musik kan kærlighed bedst forklares som “Den smukkeste gave er, når vi kan dele kærligheden til musik mellem os” siger Anna-Carina Woitschack. Fans af kunstneren føler i øjeblikket denne kærlighed under autograf sessionerne, som hun afslutter sammen med Stefan Mross, og hvor mange fans deltager.

En tur på promenaden med Schlager

Den aktuelle longplayer “Schenk mir den Moment” af Anna-Carina har udover debutalbumet “Einzigartig” albums “Ich wollte nie dein Engel sein” og “Liebe passiert”, det fjerde album i hendes karriere, indeholder 17 numre, inklusive Hitmix , som var underholdende, varieret og godt produceret.

Man kan tydeligt se to temaer: Mens sangene “Schenk mir den Moment”, “Alles steht Kopf” eller “Der Himmel ist nicht weit für uns”, såvel som duetter med Stefan Mross “Stark wie Zwei”, “Die Liebe” eller “1000 mal du und ich” klart taler om kærlighed og adresserer den i sin alsidige form, sangen “Mein Zuhause” er mere relateret til familien.

I denne uovervindelige, orkestrale ballade ser den unge Anna-Carina Woitschack dybt ind i sin sjæl og viser sine flerlags, følelsesmæssige variabler af hendes unikke stemme.

Hver titel på “Schenk mir den Moment”, så bemærker man livligheden i mange øjeblikke i livet. Anna-Carina og hendes producentteam er lykkedes med at skabe et værk, der berører hjertet og taler til mennesker fra hjertet. Vi ønsker Anna-Carina meget succes med det aktuelle album og det videre forløb i hendes karriere.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse