Helene Fischers svigerfar afslører hemmelige detaljer om hendes privatliv

Hendes fans glæder sig allerede: Helene Fischers store »360° Stadium Tour« starter i juni 2026. Indtil de anstrengende prøver til turnéen begynder, nyder schlagerdronningen tilsyneladende noget velfortjent fritid med sin familie, som faren til hendes mand Thomas Seitel nu har afsløret.

Helene Fischer ser ud til at have et godt forhold til sin svigerfar. I et interview med »die aktuelle« fortæller Günter Seitel, at Helene og hans søn jævnligt besøger ham. “Thomas og Helene er her ofte, ja. Det er vi altid meget glade for.” Men det er ikke alt!

Hendes perfekte tilflugtssted

Det er ikke længe siden, parret sidst var på besøg, og det næste er allerede planlagt, fortæller Günter Seitel. Han understreger også: »Heldigvis har de deres egen selvstændige lejlighed her på mit loft.« Det ser ud til, at Helene har fundet sit perfekte tilflugtssted væk fra showbusiness.

Helene Fischer er kendt for at holde sit privatliv helt ude af offentlighedens søgelys. Så det er så meget desto bedre at kunne få et par private detaljer fra hendes liv.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x