lørdag, august 20, 2022

Helene Fischer: Arrangør Klaus Leutgeb afslører detaljer om megakoncerten

Helene Fischers XXL-koncert i München er planlagt til den 20. august. Arrangør Klaus Leutgeb fik skabt en hidtil uset scene til schlagerdronningen, som også skal bruges til koncerter af Andreas Gabalier og popstjernen Robbie Williams. I et interview afslørede visionæren, hvad fans kan se frem til – især når det kommer til Helene Fischer , der allerede ivrigt øver sig.

Scenen er SÅ gigantisk

Efter at de første billeder af Helene Fischers monsterscene i München for nylig blev offentliggjort, afslørede arrangør Klaus Leutgeb nye detaljer til “Süddeutsche Zeitung”: “Scenen er 150 meter bred, tre gange så bred som den nuværende scene for kæmpen Rammstein”. Broen er 50 meter bred, det er længden af ​​Rolling Stones’ stadionscene. Scenen får ikke tag, for Klaus Leutgeb er ikke fan af Teaterscener. I stedet skal 5.000 Projektører og lyslister i form af en bayersk diamant nå op i himlen.

Helene Fischer: forbereder XXL-koncerten

Selv superstjernen Helene Fischer er aldrig gået ind på en så gigantisk scene. Ifølge Leutgeb har hun øvet med sit hold i tre uger, så den ambitiøse sangerinde kan yde scenen og sine fans retfærdighed. Det er meningen, at de skal øve nye danse og aldrig før sete akrobatiske stunts specielt til showet. Det store spørgsmål: hvor tæt kan Helene komme på sine fans med sådan en kæmpe scene? Ifølge Klaus Leutgeb er der som på det olympiske stadion ingen mere end 168 meter væk fra scenen. Hertil skal der stilles i alt 2000 kvadratmeter LED-skærme og 18 højttalertårne ​​til rådighed.


Se alle billeder af opbygningen her Der er over 900 billeder  – Leutgeb Entertainment Group

20.000 billetter stadig tilgængelige

For Leutgeb er Helene Fischer, Andreas Gabalier og Robbie Williams de bedste livekunstnere i verden, som “danner en enhed med publikum”. Indtil videre har 130.000 fans købt billet, så overraskende nok er Helene Fischers megakoncert endnu ikke udsolgt. Og der er stadig billetter til koncerten af ​​Andreas Gabalier, der træder ind på XXL-scenen den 6. august. Der mangler at blive solgt 20.000 billetter. Sikkert er dog, at Helene Fischers koncert bliver optaget og udgivet på DVD.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER