Hedder hun nu Reim til efternavn?

Foto: MDR.de / Joachim Sielski – Schlagerbooom 2021

Christin Stark optrådte lørdag i Berlin til Schlagernacht des Jahres, og det er ikke længere til at overse at hun er gravid. Christin er nu i sin femte måned, og sidste år sagde hun ja til sin Matthias Reim, men har hun også hans efternavn?

I modsætning til Helene Fischer så giver Christin Stark sine fans et indblik i hendes graviditet. Så hun afslører, om det var et ønskebarn, hvordan beskeden blev modtaget derhjemme, og i hvilket omfang Matthias Reim støtter hende.

I lørdags sås en glad Christin Stark på scenen under Schlagernacht des Jahres i Berlin. Indtil videre har hun haft en alsidig god graviditet, og det kan man se på hende. I mellemtiden er Matthias Reim og hans Christin blevet gift, som de officielt annoncerede ved “Schlagerbooom”.

Hedder Christin nu Reim til efternavn?

Men er de to blevet enige om et efternavn? Det forsøger moderatorerne af podcasten “Aber bitte mit Schlager”” at finde ud af. Christin Stark siger med et grin: ”Jamen du ved – jeg er stor fan af hemmeligheder. Man ved ikke…” Christin ønsker tilsyneladende ikke at sige noget om dette emne. Eller?

Christin Stark forbliver som kunstnernavn

Christin Stark tilføjer: “Skulle du nogensinde få chancen for at have mit ID i hånden, så ved du måske – måske ikke – mere.” Den kommende mor grinede og lod spørgsmålet stå åbent. Men én ting er allerede sikkert: som kunstner vil hun helt sikkert beholde navnet Christin Stark!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER