Ægteskabskrise med Matthias Reim? Christin Stark kommenterer på rygterne

Rygterne om en påstået ægteskabskrise mellem Matthias Reim og Christin Stark har svirret den seneste tid. I sommers var den 65-årige Matthias gæst i “NDR Talk Show” – med bar ringfinger. Der blev straks spekuleret i, om der var en krise mellem ham og hans 34-årige kone. Det faktum, at de to ofte er fysisk adskilt, gav også næring til rygterne.

Men Matthias Reim har allerede fundet klare ord om emnet i et interview med “SuperIllu”: “Jeg ryster bare på hovedet af det. (…) Det er ikke en dårlig ting, hvis man ikke ser hinanden i en uge og kun taler i telefon. Det gør ikke kærligheden mindre.” Nu har Christin Stark også kommenteret på spekulationerne.

Matthias har allerede gjort det klart, at alt er fint mellem ham og hans kone. Men tilsyneladende har sangeren endnu ikke været i stand til at fjerne al tvivl. I en Q&A-session på Instagram blev Christin Stark spurgt om rygterne.

“Schlager des Monats”-værten svarede med et sødt billede af hende og hendes mand, der kysser, og følgende ord: “Tro ikke på alt, hvad der står i medierne. Det gør vi heller ikke.” Det siger nok det hele.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse