“Giovanni Zarrella Show” fejrer premiere på ZDF

Foto: ZDF / [F] Tobias Schult [H] Brand New [C] Serviceplan
Lørdag den 11. september 2021 kl. 20.15 fejrer Giovanni Zarrella sin længe ventede debut som vært for sit eget musikprogram på ZDF. Det store tre-timers live show bliver skræddersyet til den succesrige sanger og vært og bærer hans navn. Med “Giovanni Zarrella Show” slutter han sig til rækken af ​​de store showmestre på tysk tv. Han er en charmerende vært, klassisk entertainer og varmhjertet.

“Live Zuhause” er mottoet for det nye show. Nærhed til offentligheden er særlig vigtig for familiemanden Giovanni Zarrella: ”Båndet til publikum er meget vigtigt for mig. Jeg vil have, at du lærer mig at kende, som jeg er, at du altid er velkommen og behageligt at vi oplever unikke timer sammen”, han siger.

Uanset om det er schlager, pop eller klassiske stjerner, hvad enten det er berømte musiklegender eller lovende nykommere, hvis opdagelse og promovering er en hjertesag for Giovanni Zarrella – er han på venlige vilkår med sine gæster.

Showet sætter specielle musikalske accenter med nye arrangementer, tidligere uudgivne duetter og eksklusive live optrædener, hvor Zarrella beviser sin alsidighed som popstjerne, schlagersanger og danser. Ledsaget af et band, han og hans kunstnere kolleger igen og igen for uforglemmelige emotionelle musikmomenter og et frisk pust i schlagerbranchen.

“Die Giovanni Zarrella Show” udsendes live lørdag den 11. september 2021 og lørdag den 13. november 2021 kl. 20.15.

Kilde: ZDF.de

RELATEREDE ARTIKLER