Florian Silbereisen – »Traumschiff«-fremtiden: Smed han bomben!

Var det med vilje – eller et uheld? Florian Silbereisen slipper bomben: Det handler om hans »Traumschiff«-fremtid. Tirsdag aften, Münchens olympiske hal, fuldt hus til Florian Silbereisens »Schlagerfest XXL – Alles sparkeln, alles glitzert«. Fire timers schlagermaraton. Salen ryster. Og der er dette ene øjeblik, som kan gøre alle Silbereisen- og »ZDF Traumschiff«-fans glade.

Florian Silbereisen (skifter tøj hele ti gange i løbet af forestillingen!) taler til det jublende publikum: »For tyve år siden var jeg stadig ung og sprød. I dag er jeg …« En indskydelse afbryder ham, Silbereisen henvender sig direkte til fansne. »Det må jeg ikke sige. Nej, det må jeg ikke sige. Ikke skrøbelig. Nej, nej, så langt er der ikke. Nej, nej, jeg er stadig i god form, men man bliver lidt ældre.«

Florian Silbereisen lader sit spejl tale

Til sidst hentyder Silbereisen til noget, der allerede havde skabt stor morskab i Silbereisen-specialudgaven af ARD-showet »Die große Schlagerüberraschung«. Howard Carpendale gav ham en hårfarve i gave – til hans første grå hår. Da Florian Silbereisen begyndte sin karriere i 1990’erne, stod han på scenen med en blond manke og harmonikaen. Med tiden blev hans blonde hår lysere og lysere, hans frisure længere og mere fyldig. Fra 2008 blev håret på hans hoved kortere og mørkere.

Florian Silbereisen: »Jeg kiggede mig i spejlet: Der er så mange af dem nu, at det slet ikke giver mening. Så jeg vil ikke røre ved den hårfarve.« Stor latter i salen. Og så DETTE! Florian Silbereisen: »I fremtiden bliver jeg bare den kloge kaptajn med det hvide hår på drømmeskibet.«

Har Florian Silbereisen bevidst eller ubevidst sluppet bomben her? Det var trods alt stadig ikke klart, om Florian Silbereisen ville fortsætte som »Traumschiff«-kaptajn Parger. Når glade mennesker fejrer, taler deres hjerter. Det lyder, som om det nu også er tilfældet for Florian Silbereisen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse