Marie Reim bliver en stolt moster: »Det er meget snart!«

Marie Reim fylder 24 år den 8. maj. Men den unge kunstner ved allerede præcis, hvordan showbusiness fungerer, da hun er vokset op i branchen. Den 4. maj præsenterer Marie sin nye single i »Giovanni Zarrella Show«. Forhåbentlig kommer der ikke en baby i vejen…

En samtale med Marie Reim er altid forfriskende. Den unge sangerinde er åben, varm og frem for alt ambitiøs uden at være nærig. Hun gør, hvad hun har lyst til, hvad hun nyder, og hvad hun føler sig godt tilpas med. Hendes optræden i »Giovanni Zarrella Show« bliver lidt anderledes denne gang, som hun afslørede i et interview: »Hele holdet har fundet på noget rigtig fedt med mig. Vi har en rigtig fed plan! Bare så meget: Jeg har ikke høje hæle på for første gang denne gang – og det er der en god grund til!«

Marie Reim: Ny tilføjelse til familien

Marie er taknemmelig. For at kunne følge med i branchen fra en tidlig alder, for at få chancen for at deltage i så store tv-shows og for at have sådan en fantastisk familie, der støtter hende i alt.

Apropos familie: Der er snart en ny tilføjelse! Hendes søster Céline er gravid. Mor Michelle og selvfølgelig tante Marie er særligt glade! »Jeg tror, at barnet snart kommer,« afslører Marie. Det er faktisk meget snart. Jeg tror, at det muligvis kunne ske i min fødselsdagsmåned, og det ville være den bedste fødselsdagsgave nogensinde.

I maj kan Michelle blive bedstemor for første gang og Marie moster for første gang. Ikke så mærkeligt, at sangerinden er spændt: »Jeg glæder mig så meget, jeg bliver en rigtig sej tante. Jeg vil klæde babyen moderigtigt på og passe på den. Så alle er sunde og raske, og alt er fint.« Nå, men vi ønsker dig alt det bedste i den kommende tid!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse