Florian Silbereisen-beundrer: Hvad ønsker denne kvinde ham?

Siden den officielle adskillelse fra Helene Fischer i december 2018 har Florian Silbereisen været officielt single. Han er stadig mange svigermødres drøm og har derfor talrige beundrere. Men blandt dem er tilsyneladende en kvinde, der allerede har forårsaget store problemer for en anden berømthed …

Florian Silbereisen: Har han en fanatisk fan?

Leily Hosseini er navnet på den unge dame, der blev født i 1983 og præsenterer sig selv som en ung skuespillerinde på internettet. Ifølge Vita går hun i øjeblikket på “ISSA – International School for Drama and Acting in München”.

Hun vakte opmærksomhed for tre år siden, da hun hævdede at være i et forhold med skuespilleren Hardy Krüger Jr. (54) – som benægtede det på det kraftigste. Sagen endte endda i retten. En skør og nervepirrende historie.

Som rapporteret af “Freizeitwoche”, skulle hun nu gøre fremskridt til Florian Silbereisen, fordi hun angiveligt skriver nogle meget specielle beskeder påInstagram til ham.

Skal moderator Silbereisen være bange?

Bladet nævner budskaber som “darling”, “sweetie”, “baby” og en invitation til middag efterfulgt af “dessert på sofaen”. Er det en grund til panik? Eventuelt! For alle ved, hvad besatte fans kan.

Derudover sagde den unge skuespillerinde engang i et interview med “BOULEWAHR”: “En dag vil jeg være så kendt, at jeg ikke længere behøver at præsentere mig selv ved mit fornavn. Frem for alt vil jeg ikke gemme mig, jeg vil gerne ses.”

Det lyder som om “forretningskvinden”, som hun kalder sig selv, har store ambitioner. Og måske er Florian Silbereisen, der lige nu er hos sin syge mor Helga, bare en forbigående forelskelse.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER