Får han aldrig Helene Fischer ud af hovedet?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Selvom han og Helene Fischer ikke har været et par siden 2018, nævner Florian Silbereisen hende relativt ofte, hvilket fører til spekulationer. Som DSDS-jury har han nu endda sammenlignet en lovende kandidat med hende.

Lena Engemann kommer fra Magdeburg, er 23 år og tydeligvis Helene Fischer-fan. Så hun prøvede lykken med Helenes sang “Achterbahn”. Jurychef Florian Silbereisen var meget imponeret. ”Jeg er meget spændt på, om man kan få sin egen fortolkning. Jeg ville blive glad, hvis du kan gøre det.” Han nævnte også, at han kan sangen udenad. Så det er ikke så mærkeligt, at han havde store forventninger og lod sig rive med midt i sangen.

Da det blev kendt, at Florian Silbereisen skulle være ny chefjury i DSDS, var der mange spekulationer – vil han være på udkig efter en ny Helene Fischer, og finder han en? Han indså nu, at det ikke er så let. Kandidat Lena havde en tekstophæng. Florian Silbereisen fablede så i sin vurdering om sin eks: “Du lagde mærke til dig selv, lige i anden strofe løb du tør for luft. Helene danser, hun flyver og laver alt ved siden af. Men så er lyden der også.”

Da forestillingen var en Helene-sang, var det ikke svært at bringe emnet tilbage til hende. Florian Silbereisen var dog også klar over, at det ikke er helt fair at sammenligne en ung, håbefuld sangerinde med en af ​​de største schlagerstjerner, som også er hans eks. Til sidst gav han dog efter: “Jeg kan ikke lade være, jeg giver dig også et ‘ja’ nu!”

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER