Er han RTLs nye tv-universalvåben?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Det, “Flori” Florian Silbereisen rører ved, bliver til guld i hans hænder. Og han forbliver helt tro mod sig selv, for i modsætning til sin forgænger Dieter Bohlen går han en anden vej, er mere retfærdig og undgår “Hau-Drauf”-ordsprog. Eller han imponerer med sin charme som “ZDF Traumschiff” kaptajn. Men hvad kommer dernæst?

“Köln kalder” – Silbereisen er ansat af RTL til et nyt spændende musik-komedie-format. Med „Zeig uns Deine Stimme“ (“Vis os din stemme”) gør han stort set præcis, hvad han gør hele tiden som leder af “DSDS”-juryen: At dømme uden at “dømme”.

Denne gang vil det handle mere om at gætte og finde ud af det. For med det nye RTL-show, der tidligere var kendt som „I can see your Voice“ (“Jeg kan se din stemme”), har syv kandidater til opgave at præsentere forskellige sange med Playback. Tricket: de må ikke afsløre deres sande stemme.

Bedømme og vurdere

Gætteholdets opgave, som består af en “musikstjerne” og en “superfan”, er at finde ud af, hvem der er et rigtigt sangtalent, og hvem der kun er simuleret. Florian påtager sig naturligvis rollen som “musikstjernen”. Showet, der løber over fem runder, bliver modereret af Daniel Hartwich. Den første optagelse finder sted den 22. marts med et livepublikum.

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER