En snak med Ben Zucker

Kilde: Semmel.de

“Klar, ærlig popmusik med en nuance af schlager” det er, hvad Ben Zucker kalder sin musik. Den karismatiske berlin musiker har taget musikverdenen med storm de seneste måneder. Den store succes, som han fejrede med debutalbummet “Na Und?!” Succes fra hitlisterne, vil Ben Zucker nu også bringe til live-scenen. Med sin tour vil han udføre på stadions i Tyskland fra 2018 og fremefter. Kort før turen startede, havde Semmel en meget personlig samtale med Ben.

Afvæbnet ægthed

Hvad hans fans især værdsætter om ham, er den afvæbnende ægthed, der er i hans sange. Også til “Na Und?!” Der er et meget personligt forhold. Ben Zucker skrev sangen, men baseret på hans egne erfaringer med et kærlighedsforhold mellem modsætninger. “Det er ligegyldigt, hvor du kommer fra, kærlighed vinder altid i sidste ende!” Er hans konklusion, som han har behandlet i “Na Und?!”.

Musikalsk “forelsket”

Ben Zucker indså hurtigt, at han var musikalsk bedst med hans indfødte tysk. “Jeg indså, at jeg kan udtrykke mig mere tydeligt og autentisk på mit modersmål. Derfor begyndte jeg at lave tysk musik.” En god beslutning, som har givet succes i samarbejde med den gode sangskriver som Philip Kelmz. “Jeg blev musikalsk forelsket i Philip. Han ved, hvordan man omsætter mine tanker, ideer og stemme i rampelyset på en perfektmåde.” siger Ben om det vellykkede samarbejde.

Kilde: Semmel.de

Det skal du læse