Ekstraordinær kærlighedserklæring – og den er ikke til hans forlovede

Ægte mandligt venskab er noget helt særligt. Selvom Ben Zucker er hovedkulds forelsket i sin forlovede Suzann, har han nu lavet en særlig kærlighedserklæring til en anden. Nemlig hans gamle ven Florian Silbereisen!

Ben Zucker har i syv år været en af de mest succesfulde solokunstnere på den tysktalende musikscene. Med sin unikke stemme har han erobret hitlisterne og begejstret millioner af fans på sine totalt udsolgte turnéer. Showværten Florian Silbereisen var en vigtig støtte i hans karriere.

Florian Silbereisen har begejstret et millionpublikum i sine shows lørdag aften i to årtier. Ben Zucker fejrede sin tv-debut med sin guldpladevindende single “Na und?!” i et af Silbereisens shows. Nu siger han tak for de mange års støtte og venskab med gåsehudsballaden “Schön dass es dich gibt”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ben Zucker (@ben_zucker_musik)

Ben Zucker: Det er det, sangen handler om

I sin hyldestsang “Schön, dass es dich gibt (Mein Freund)” fortæller Ben Zucker om det dybe venskab mellem ham og Florian Silbereisen. De to kunstnere deler et urokkeligt bånd, som ikke kan adskilles af noget. En sang, der udtrykker påskønnelse af en fuldblodsentertainer som Silbereisen, der har formet det tyske underholdningslandskab og er blevet uundværlig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse