Taber millioner

Foto: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music

Helene Fischer er Europas mest succesrige kunstner og har alene af den grund altid været betragtet som en seer-garanti. Men det er præcis det, der ser ud til at have ændret sig efter hendes næsten to års pause. Hendes dokumentar “Helene Fischer – Im Rausch der Sinne” på ZDF var tilsyneladende alt andet end godt – I stedet var det ligefrem til seertals-flop!

Som “dwdl” rapporterer, tændte kun 2,81 millioner mennesker fjernsynet lørdag aften (16. oktober), da Helene Fischer gav et privat indblik i produktionen af ​​hendes nye album “Rausch” i en dokumentarfilm i løbet af sit comeback. Særligt chokerende er, at især i den ellers så Helene-loyale unge målgruppe på 14 til 49-årige tændte kun 5,7 procent. Av! Har Helene spillet fallit med hendes fans på grund af hendes lange pause?

Helene Fischer: Fremmedgjorde hun sine fans?

Faktum er: Helene Fischer-fans måtte vente næsten to år på nyheder om deres idol. Sådan længe holdt Helene en pause, som hun tilsyneladende nød i fulde drag, men frem for alt privat.

Selvom hun tilsyneladende arbejdede hårdt på sit nye album “Rausch”, forlod hun sine fans, især på de sociale medier hvor hun slettede ALT, også billeder fra fans. Det er muligt, at denne adfærd rammer lige nu.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER