Andy Borg: Ny lykke! Ingen forventede det

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

De skinner om kamp med solen. Andy Borg (60) og hans Birgit (51) kan næsten ikke tro deres nye lykke. Selv efter 22 års ægteskab vokser deres kærlighed dag for dag. Rusens følelser er i høj grad relateret til Andys faglige boom. Og det kunne virkelig ingen regne med mere!

For i 2015 ankom den ellers glade musiker i en dyb sorg. ARD smed østrigeren ud af “Musikantenstadl”, og Andy var meget skuffet. “Da det pludselig var slut, tror du, at det hele vil kollapse,” sagde han engang i et interview og så tilbage på den grådige udvisning.

Den store opbakning dengang var hans elskede Birgit – og det er hun selvfølgelig stadig i dag. De to har netop fejret deres 22. bryllupsdag. ”Det er som om mit liv, vores kærlighed vokser og vokser,” begejstrer han. Birgit er derfor desto mere lettet over, at Andy har det så godt igen. Professionelt er han i den syvende himmel.

Hans musikprogram “Schlager-Spaß mit Andy Borg” på SWR er i mellemtiden blevet mere end bare en ubemærket fortsættelse af “Musikantenstadl”. Som altid lader sangeren sin charme spille, publikum takkede med gode seertal.

Og Andy – inspireret af succesen i jobbet – vil give sin Birgit hele dagen. ”Jeg er en absolut romantiker. Det er næsten for meget for min kone,« siger han glad – og igen med et smil …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER