lørdag, august 20, 2022

Andrea Berg udgiver nyt album i slutningen af ​​juli

Andrea Berg ville gøre det igen! Det er årets meget ventede musikhøjdepunkt: “Ich würd s wieder tun” – Titel- og titelsangen af ​​samme navn på det nye album af Andrea Berg er et musikalsk statement for en unik karriere og samtidig et for fremtiden for den exceptionelle kunstner. Titelsangen “Ich würd s wieder tun” vil være tilgængelig på alle populære streaming- og downloadplatforme fra den 8. april 2022.

Det danner den tematiske parentes omkring hele albummet. Teksterne er skrevet af Andrea Berg og René Baumann. På en imponerende måde har det været muligt at fusionere retrospektivet og udsigten til hendes unikke karriere – et helt nyt hit, der ikke bør mangle til nogen fest.

Det nye album “Ich würd s wieder tun” kan forudbestilles fra den 8. april 2022 på www.andrea-berg.de. Det udkommer den 29. juli 2022 – weekenden med det eksklusive show “30 Jahre Andrea Berg” i Aspacher WIRmachenDRUCK Arena med internationale og nationale topstjerner og et stort Eurovision tv-show, præsenteret af Giovanni Zarrella og udsendt den 6. august 2022 kl. 20.15 på ZDF, ORF og SRF.

“Ich würd s wieder tun” – Udgaverne

Album

1 CD i et digisleeve med 19 sange, to hæfter (inklusive de smukkeste indtryk fra 30 år af Andrea Berg) og en Nearly Real tatovering i sommerfuglecovers-look

Limitierte Fanbox

Boks i høj kvalitet som indholder:
• Album (1 cd) i digisleeve med 19 sange, to hæfter (inklusive de smukkeste indtryk fra Andrea Bergs 30 år) og en Nearly Real tatovering i sommerfuglecovers-look
• Autografkortsamling (usigneret) fra 30 år af Andrea Berg
• Blomsterfrø “Sommerfugleeng”

Limitierte Doppelvinyl

Dobbelt vinyl med farvede vinylskiver og 19 sange i en gatefold

RELATEREDE ARTIKLER