Disse ulykker overskyggede deres præstationer

Et schlagershow bør altid være velplanlagt. Men tingene kan gå galt fra tid til anden, som en koncert med DJ Ötzi nu har vist. Pludselig udbrød der brand under hans optræden! Det er ikke den eneste ulykke, der er sket ved schlagermusikbegivenheder i de senere år: Andrea Berg, Florian Silbereisen & Co. kan også fortælle dig en ting eller to om det!

Foto: BR/Kimmig Entertainment GmbH/ORF/SRF/Sascha Baumann

DJ Ötzi: Millioner i erstatning efter bryllupsfest

Det skulle have været hans bedste dag – men den endte i et mareridt. En dækentreprenør fra Tyskland havde booket DJ Ötzi til at optræde ved sit bryllup. Alt så ud til at gå perfekt, men under koncerten udbrød der pludselig en stor brand i en dækhal på området. Ifølge “Schwäbische Zeitung” måtte hundredvis af brandmænd rykke ud og slukke flammerne. De materielle skader anslås til flere millioner euro. Nogle af bryllupsgæsterne skulle være kommet lettere til skade.

Andrea Berg: forbrændt på scenen

Andrea Berg kunne også regne med aktiv hjælp fra adskillige skytsengle: I 2016 blev hun forbrændt på armen og skulderbladet under en koncert i Wetzlar. Årsagen var en teknisk fejl med pyroteknikken på scenen. Andrea blev uheldigvis ramt af en ildfontæne, men Andrea Berg er sej: Efter at have modtaget lægebehandling var hun i stand til at fortsætte showet. Kort efter ulykken fik hun en tatovering: En ildfugl, en drømmefanger og en sommerfugl har dækket hendes brandsår lige siden.

Florian Silbereisen: Motorcykel-stunt gik galt

I begyndelsen af sin tid som festivalvært vakte Florian Silbereisen opsigt med sine vovede stunts. I 2008 forsøgte han at hoppe gennem et dæk af ild på en motorcykel. Men forsøget gik galt: Florian Silbereisen styrtede og brækkede benet. “Jeg var for kæphøj under en prøve, og det skete,” indrømmede entertaineren ærgerligt i et interview med “BILD”.

Anna-Maria Zimmermann overlevede helikopterstyrt

Anna-Maria Zimmermanns liv ændrede sig brat i oktober 2010. Schlagersangerinden var ude for en ulykke på vej til en koncert. DSDS-stjernen faldt ned fra ti meters højde i en helikopter i Altenbeken (NRW). Hun fik alvorlige indre kvæstelser og mange brækkede knogler – hun overlevede kun med nød og næppe ulykken. Hendes venstre arm har været lammet siden den forfærdelige hændelse.

Fan dør efter schlagerkoncert

Det skulle have været en stor fest med stjerner som Kerstin Ott, Matthias Reim og Jürgen Drews – men et tragisk dødsfald overskyggede aftenen i 2021. Efter “Schlagernacht Des Jahres” i Berlin faldt en fan otte meter ned og døde på en jernbanebro på vej hjem. Ifølge “BZ” var det en tragisk ulykke, som han ikke selv var skyld i. Det siges, at den 40-årige døde af sine alvorlige kvæstelser på stedet.

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse