Generøs donation fra Andrea Berg til hospice i hendes hjemstavn

Andrea Berg har virkelig et stort hjerte. Når hun opdager, at nogen har brug for hjælp, er hun straks klar til at give en hånd med. Den Krefeld-fødte sangerinde har nu overrakt en generøs donation til Krefeld Hospice Foundation for at markere 20-års jubilæet for det stationære hospice på Blumenplatz i Krefeld…

Andrea Berg har doneret utrolige 20.000 euro (ca. 150.000.- kr). Andrea, som også er grundlægger af hospicet, understregede vigtigheden af denne facilitet for indbyggerne i Krefeld. Pengene kom fra indtægterne fra hendes fanklubs kalenderudgave 2024 og en privat donation fra kunstneren.

“Det er utroligt vigtigt, at vi har bygget denne facilitet sammen i Krefeld, og at det på 20 år er lykkedes os at gøre det muligt for mange mennesker at leve med værdighed indtil deres sidste dag,” sagde Andrea til portalen “Lokalklick.de”.

Andrea Berg bringer emnet ud til offentligheden

Det stationære hospice på Blumenplatz i Krefeld blev åbnet i oktober 2004 og har siden stået mange mennesker bi i deres sværeste tid. Andrea Berg udtrykte sin taknemmelighed for muligheden for at yde et bidrag til at støtte denne vigtige facilitet.

Formanden for Hospice Foundation, Prof. Besser, var også begejstret for Andrea, hendes gavmildhed og det faktum, at hun bliver ved med at tage emnet op i offentligheden: “Ud over den økonomiske hjælp betyder hendes personlige engagement, at folk er mere opmærksomme på emnet hospicer. Det bringer det ud af tabuzonen.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse