Andrea Berg: Chokerende svindlere bringer Sonnenhofs eksistens i fare

Chok for Andrea Berg og hendes mand Uli Feber: Sonnenhof er faldet i kløerne på internetsvindlere. Sådan reagerer Sonnenhof-teamet på svindelnummeret.

Svindlere på internettet – en situation, som mange stjerner lider under i øjeblikket. Nu er Sonnenhof i Aspach også blevet offer for en sådan svindelskandale. En truende situation for Andrea Berg og hendes mand Uli Feber. Svindlerne er endnu ikke blevet fanget og kan endda bringe eksistensen af hotellet “Sonnenhof” i Aspach i fare.

Sådan angriber svindlere Andrea Bergs Sonnenhof i Aspach

Svindlere bruger Sonnenhof-logoet til at forfalske en konkurrence på Andrea Bergs families hotel. “Profilsvindlere er desværre på spil igen. Det, der tidligere var begrænset til falske profiler af personer, som vi normalt hurtigt kunne slette og blokere, bliver i øjeblikket oprettet igen med vores logo og lovede præmier under de seneste indlæg,” forklarer Sonnenhof til fans på Instagram.

Sonnenhof-teamet advarer også om, at Andrea Berg-fans og feriegæster ikke bør klikke på konkurrencelinks eller indtaste deres personlige oplysninger i konkurrenceformularen. Det skyldes, at svindlerne som regel stjæler brugernes personlige data og bruger dem til andre tvivlsomme formål. Det kan være en alvorlig trussel mod Sonnenhofs gode omdømme. Andrea Bergs mands hotel er kun lige kommet sig over den sidste krise.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SONNENHOF ASPACH (@sonnenhofaspach)

Sonnenhof vil have Andrea Berg-fans

Sonnenhof i Aspach havde allerede eksistentielle problemer i 2020 under Corona-perioden, fordi gæsterne blev væk. Hvis rygtet om fan-rippet med Sonnenhof-logoet spredes i fremtiden, vil gæsterne måske blive væk igen. For risikabelt, tænkte Sonnenhof-teamet, og derfor informerede de fans på Instagram. “Sørg for, at URL’en er korrekt, og at profilen er komplet. Der er aldrig “én” person bag disse tomme, kopierede profiler/identiteter, men en kriminel organisation. Vi arbejder stadig på at sikre, at der ikke er en stor platform for dette på vores side, og vi forsøger at forhindre, at det spreder sig. Pas på jer selv!” siger hotellet. Så hverken Andrea Berg eller hendes fans behøver fortsat at bekymre sig om et muligt svindelnummer.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse