1 og 2 Optagedag til Die Helene Fischer Show 2017

1 og 2 optagedag til Helene Fischer show i Düsseldorf, lørdag d. 9 og 10 december 2017.

Dette var det 7. Helene Fischer Show. Helene startede jo som sagt 2008-2010 med Weinachten bei Uns, hvor hun var moderator. 2011 var året hvor Helene fik sit eget personality Show – Die Helene Fischer Show. I hal 6 i Düsseldorf, var der samlet 6.500 fans for at se dette års show. Et flot show med mange nationale samt internationale Stars. Helene var helt oppe og ringe, og kom med mange sjove input hvor hun igen var på slap Line. Helene morede sig meget, og det kunne man virkelig se. Helene åbner showet med “Nur mit dir”, musik og tekst skrevet af den ene af dem fra The Baseballs. Ni statister kommer kørende ind på rulleskøjter alt imens Helene synger på en stor metalkugle med 10 dansere rundt omkring sig.

The Baseballs synger i en super udgave “Atemlos”, i den bedste rock’n’Roll duett med Helene. Sascha Grammel (bugtaleren), optrådte med Josie, som havde 1 års fødselsdag. Helene kommer senere til og synger sammen med Josie og Sascha. Et rigtig hyggeligt indslag for store og små.

Og Santiano synger en duett med Helene “Könnt ihr mich hören“. Die Höhner får også lige en duet med Helene. Country Star Charles Esten fra Tennessee, synger en melodi fra den amerikanske serie som han og Clara Bowen er med i – Nashville. Charles og Clara havde afbrudt deres optagelser i USA, til sæson 6 i serien Nashville, for at være med her i Die Helene Fischer show. Clara Bowen synger herefter en dejlig sang, med hendes fjer i håret. En duet bestående af Charles Esten, Clara Bowen og Helene i nummeret “Dein Blick“.Den bliver sunget på tysk og engelsk. Ved den tyske udgave synger Charles ikke med, han griner bare, har nok svært ved sproget, selvom der var en kæmpe teleprompter langt tilbage i salen.

Helene kommer med et potpourri over hendes kendte melodier “Mit keinem anderen/Unser Tag/Ich will immer wieder diesen Fieber spürn. En lille pige fra Hongkong – Celine Tam på 10 år, som vandt America Got talent, synger duet med Helene i nummeret “You raise me up”. Fantastisk denne lille pige. Et nummer der gav kæmpe kuldegysninger.

Så blev det Stephanie Stumphs tur til duetten med Helene “Herzbeben”, som Stephanie både har skrevet musik og tekst til. Jo synge, det kan Stephanie også. Helene synger også en duet med Seven – en sanger fra Schweiz med nummeret “Beauty and the Beast”. Alex Kristensen, 2 gange echo vinder, laver et potpourri sammen med Helene over 80’er musik, hvor Alex spiller DJ og Kölner Symfonikerne spiller med. Diablo som vandt America’s Got talent kommer med et fantastisk akrobatisk nummer hvor de gynger på en kæmpe slæde hvorefter de “smider” folk ud i luften.Fantastiske akrobatiske udfoldelser i absolut verdensklasse.

På et tidspunkt fløj tre akrobater i luften på en gang, 5 meter, i 10 meters højde – fantastisk underholdende med et kæmpe risici. Helene slutter nummeret af ved at hænge i spagat i 20 meters højde. James Blunt giver nummeret “Don’t give me those eyes”.

Helene og Santiano synger sammen nummeret “Sound og Silence”. Herefter kommer Tanz der Vampire – en musical med og om vampyrer. Helene synger duet med Dracula i et Bonni Taylor nummer: Totally eclips off your Heart. Imens der bliver sunget på scenen, går der vampyrer rundt i salen og forskrækker folk. Det var helt enestående.

Jeg fik et kæmpe shock da der kom en kvindelig vampyr forbi mig med lange hugtænder og lange negle der ville bide mig. Nogle faldt ned fra deres stol af og lande på gulvet. Så livagtigt var det. Og den måde de gik på – fantastisk livagtigt. Vanessa Mai synger “Regenbogen” liggende oppe på et flygel, senere kommer Helene med hvor de danser sammen til melodien. Barbara Schöneberger og Helene konkurrerer om at skulle emittere kunstnere og deres sange i en konkurrence. Et meget humorisk indslag.

Helene optræder herefter med “Achterbahn”. Gianni Nanini fra Italien optræder med kendte italienske strofer, hvorefter hun synger italienske duetter med Helene. Max Giesinger synger duetten “Fields off gold” sammen med Helene. Musicalen “Ghost”, bliver her fremført af duetten mellem Helene og Alexander Klaws. Super flot performance af de to.

Man bliver helt hensat til filmen af samme navn.The Kelly Family fik også en duet med Helene, hvor de synger melodier fra hver af deres programmer “In den Wind /na na na. Herefter kommer der et portpouri over kendte Kelly Family numre. Helene slutter aftenen af med “Adjo”.

Det blev til 2 fantastiske aftener i Düsseldorf som sent skal glemmes. En fantastisk stemning med kunstnerne, gående forbi os hele tiden når de skulle på scenen eller fra scenen. Der var flere rundt omkring der fik givet et håndtryk til stjernerne. Helene var ked af at skulle slutte af, hun ville meget hellere blive på scenen sammen med sine fans, men det skulle jo have en ende. Helene holdt en lille tale for fansene, og takkede af.

Lørdag aften varede optagelserne fra 30-00.15, og søndag var fra 20.00-00.35. Husk nu at se hele showet d. 25 december kl. 20.15 på ZDF.

Vi ses derude !!!

 

Det skal du læse