Processen er virkelig hård for hende!

Nu bliver retssagen med Anna-Carina Woitschack mod kabaretkunstneren Christian Keltermann rigtig ubehagelig! Efter den udsatte retsdato talte sangerinden om sin nuværende følelsesmæssige tilstand på Instagram og afslørede, at hun er meget oprørt over det hele.

I midten af februar lagde Anna-Carina Woitschack sag an mod kabaretkunstneren Christian Keltermann. Keltermann fornærmede hende offentligt som en “schlagermadras”, hvilket sangerinden ikke vil acceptere. Årsagen til hans anklage var den offentlige adskillelse af Woitschack og Stefan Mross i slutningen af 2022. Hendes udtalelser om årsagen til ægteskabets opløsning har indtil videre fået meget opbakning på de sociale medier, men Keltermann så tilsyneladende anderledes på tingene. Nu appellerer hun i en ny Instagram-video til sine fans om at udtale sig mod mobning og vise mere kærlighed og samhørighed i samfundet.

Sagen giver hende “søvnløse nætter”

Som Anna-Carina nu præciserer, har hele sagen holdt hende “utrolig travlt” de seneste dage. “Hvad mener jeg med travlt? For mig går det virkelig så vidt, at jeg vågner om natten – det kan jeg sige helt åbent – at jeg føler frygt, fordi jeg ikke ved, hvor langt hadet rækker på internettet? Hvor langt går det, når en person, som jeg aldrig har mødt personligt, virkelig fornærmer mig på den værste måde, fornærmer mig og spreder løgne om mig og min familie helt ubarmhjertigt på nettet.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af – (@anna.carina.woitschack)

Hun fortsætter med at tage spørgsmålet om cybermobning op og understreger, at det er noget meget slemt. Hendes klare ord og rolige facon imponerer fans under indlægget. Anna-Carina uddeler generøst hjerter til alle dem, der opmuntrer hende. Som under denne kommentar: “Jeg håber, at dit indlæg opmuntrer mange flere mennesker, der lider under disse hadere … til at kæmpe tilbage. Jeg er nogle gange virkelig chokeret ..hvor onde folk kan være og ofte bliver virkelig personlige.”

Christian Keltermann får en masse opmærksomhed

Mens Anna-Carina Woitschack må håndtere Christian Keltermanns fornærmelser og endda får en del skadefryd på de sociale medier, får Keltermann mere og mere opmærksomhed. Han afslørede også på Facebook, at han snart ville være på tv “…UDEN at ville…Og han (Christian Keltermann; red.) behøvede ikke engang at kneppe andre mænd for det.”

Den gør ondt, især fordi han beskylder Anna-Carina Woitschack for at lægge an på vigtige mænd i schlagerverdenen for at opnå berømmelse. Nu bruger HAN tilsyneladende hendes berømte navn til at få opmærksomhed.

Nyligt undersøgelse viser: Cybermobning kan have ødelæggende konsekvenser
En nyere sag viser, at cybermobning kan få katastrofale konsekvenser selv blandt mediefolk. I februar 2021 tog modellen og eks-kæreste til fodboldspilleren Boateng, Kasia Lenhardt, sit eget liv i en alder af kun 25 år. Forud var gået en offentlig strid med fodboldspilleren og had mod Kasia. Selvmordet i hendes lejlighed i Charlottenburg blev tilskrevet cybermobning og udløste en stor debat om emnet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse