Wunderbar: Hendes nye (Promo) single er simpelhen “Wunderbar”

Vidunderlig! Sikken et smukt ord. Det beskriver,  det vid-underlige, som et mirakel. Et stort, elegant ord. Passer til en så stor, elegant stemme. En stemme, som hun nu engang har. Stemmen er fra Gaby Albrecht, en kvinde, som kæmper med store ord i sit liv – ” Men i musik kan jeg det. Dette er stedet, hvor jeg taler om følelser”. For historien bag ordet “Wunderbar” har hun igen brugt hendes teksttryllekunstner DR. Bernd Meinunger. Musikken stammer fra Ralf-René Maué. Titlen “Wunderbar” stammer fra albummet “Ich freu mich drauf”  og udkom her d. 13. September 2013.

“Jeg elsker at stå på scenen” siger Gaby Albrecht, “Men hvad det betyder at være et offentligt menneske, undervurderede jeg i starten”. Ofte kommer folk til koncerterne eller i pausen og snakker om sig selv. “Jeg ønskede at tage tid til alle og finde de rigtige ord. Sådanne møder var ikke altid lette, men de gav mig kraft. De skal fortsætte med at kontakte mig”. Musikken er for mange fans en terapi, det har hun lært i løbet af årene. Derfor er indholdet i hendes sange mest positivt.  Med udtrykket “Wunderbar” har hun ikke bragt de store sensationer fra verden, men udsigten over den daglige menneskelighed, efter mottoet ” Selv en mindre lykke gør mirakler”. En tidløs, følelsesmæssigt, vidunderlig sang.

Gaby Albrechts nye (Promo) single udkom den 13. September. Albummet “Ich freu mich drauf” (Inkl. single hits “River blue” og ” Hallo guten morgen”) er stadig tilgængelig.

ich freu mich drauf

Kilde: Ariola.de

Det skal du læse