Florian Silbereisen: Har han ikke længere brug for KLUBBB3?

Florian Silbereisen fejrede sine første store succeser som musiker med bandet KLUBBB3. Sammen med Jan Smit og Christoff erobrede han ikke kun schlagerhjertene – hitlister succeser var også forrygende. Men tilsyneladende har Florian ikke længere brug for denne støtte.

I årevis har fans ventet på et livstegn fra KLUBBB3. Hvornår vender Schlager-trioen endelig tilbage? Mellem 2016 og 2018 fejrede Florian, Jan og Christoff store succeser med deres albums. For “Vorsicht unzensiert!” og “Jetzt geht’s richtig los!”, modtog de platin i Tyskland.

KLUBBB3: To platinpriser

For Florian Silbereisen var disse priser en særlig premiere og viste, at moderatoren også kan nå adskillige masser som sanger. Men det stoppede ikke ved disse to platins-succeser. Florian Silbereisen har ikke længere brug for KLUBBB3.

Stor succes uden Jan og Christoff – Entertaineren gjorde det igen. “Das Album” med Thomas Anders blev tildelt platin. Dette kan findes i oplysninger fra Bundesverbands für Musikindustrie (BVMI). I alt forblev dette succesrige album på de tyske hitlister i 50 uger – og gik direkte til nummer et i juni 2020. En stor succes, som nu er kronet med platin-hattrick for Florian Silbereisen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse