„Volle Kraft voraus“ – Single-Overraskelse

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

Ingen havde forventet det. Men mens Helene Fischer kun gav sine fans ny indsigt i fotosessionen til comeback-albummet i dag (22. september), var den næste singleudgivelse stille og roligt planlagt. Allerede denne fredag ​​den 24. september udgives sangen “Volle Kraft Ahead” (Fuld kraft fremad). Lever forudsigelsen op til forventningerne?

Er det en farvelsang til Florian Silbereisen? Den gode nyhed først: Ja, det er en helt tysksproget sang og lyder rigtig godt. Men enhver, der håbede på, at Helene Fischer ville udgive en Partykracher, bliver skuffet. Den nye sang er en imponerende up-tempo ballade, der handler om farvel og en ny begyndelse.

Indholdet af “Volle Kraft Ahead” kan ses på mange måder. Helene synger: “Es wird Zeit, auf Wiedersehen” (Det er tid til at sige farvel) “… vores veje skiller sig også ad, jeg ved med sikkerhed, erindringen vil leve evigt”.

Det kunne, hvis du vil se det på den måde, være en rørende hyldest til hendes ekskæreste Florian Silbereisen. Måske er det, hvem ved. På den anden side kunne det også symbolisere en genstart af sangerinden, der nu er udhvilet og endelig kommer i gang igen med frisk energi.

Helene Fischer: Soundtrack-følelse bringer gode og dårlige minder tilbage

Under alle omstændigheder skaber titlen en optimistisk ånd. Den indeholder endda stærke beats og tager virkelig tempoet op på midten. Men en ting skiller sig ud: Det hele lyder meget som et film soundtrack. Helene Fischer har allerede turdet denne udflugt to gange.

Mens hun med succes bidrog med sangen “Ich bin bereit” til Disney -filmen “Vaiana” i 2016, var “See You Again” et stort flop i 2019. Hverken sangen eller den medfølgende spillefilm “Traumfabrik” kunne overbevise. Fansene havde åbenbart forventet noget helt andet.

Helene Fischer: “Vamos a Marte” overbeviste ikke hver fan

Ligesom Disney-soundtracket går “Volle Kraft voraus” symbolsk ud på havet. Lad os håbe, at det ikke bliver en stormfuld rejse, og at fansene vil støtte deres stjerne. Fordi “Vamos a Marte” på papiret var den mest succesrige sang i hitlisterne for Helene Fischer, men mange fans fandt ikke duetten med Luis Fonsi særlig berusende. Alligevel er en ting sikker: Hypen er tilbage, fans dør efter dette eller det nye album “Rausch”.

Kilde: Schlager.de

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER