Vicky Leandros: „Jeg kunne virkelig ikke huske noget“

Kilde: Vicky Leandros Facebook

Ikon Vicky Leandros fejrer i dag sin 69 -års fødselsdag – hun har allerede set meget i sin lange karriere og fejret store succeser. Hendes store gennembrud kom med at vinde Grand Prix med hittet “Après toi” i 1972. Men der er også et øjeblik, hvor stjernen virkelig var flov …

I et liveshow, af alle steder, glemmer hun alt. Det skete i London ved en koncert: Ironisk nok under et liveshow for den store britiske tv-station BBC. Efter at to komikere dukkede op, var Vicky Leandros aftenens stjerne med et stort orkester.vMen så snart hendes show var ved at starte, havde Vicky pludselig et total blackout – hukommelsen om det, der skulle komme, var helt væk.

I et interview med “Extratipp” afslørede den indfødte græker: ”Og så trådte dirigenten til, og jeg måtte synge. Men jeg kendte ikke min tekst eller sangen, jeg vidste virkelig ingenting. Det er et ret pinligt øjeblik. ”

Vicky Leandros: Publikum er afslappet

Publikum var frelseren i en nødsituation – efter hendes undskyldning hjalp de deres idol ud af et kæmpe – opmuntrende bifald i stedet for bukker.

Til “Extratipp, afslørede hun yderligere: “Så kom dirigenten frem til mig, ret utilfreds, og sagde:” Sangen hedder “Fire and Rain”. Heldigvis bragte det hendes minder tilbage til livet, og forestillingen fortsatte uden yderligere uheld.

Et meget sjældent øjeblik for perfektionisten, men det viser også en ting: Vi er alle bare mennesker, selv for de helt store sker sådan noget fra tid til anden.

Lad os håbe, at Vicky Leandros vil kunne inspirere Schlager-fans i lang tid fremover.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER