Afskedsturné startede i Hamborg

Vicky Leandros sang tre gange i træk på Elbphilharmonie i Hamborg sidste weekend. Det markerede starten på hendes afskedsturné, som vil føre hende rundt i hele Tyskland. Ved de udsolgte koncerter i Elbphilharmonie begejstrede Vicky sine fans med en blanding af sine kendte hits samt sange, der har præget hendes karriere og fulgt hende gennem hele livet.

Ved koncerterne tiltrak den 73-årige ikke kun sine mange fans til den pompøse koncertbygning – adskillige berømtheder var også mødt op til optrædenerne. For eksempel var schlagerstjernen Linda Hesse gæst fredag aften. Lørdag eftermiddag kom Scooter-frontmand H.P. Baxxter for at overrække hende blomster. Søndag aften gjorde Hamborgs borgmester Peter Tschentscher det samme og holdt endda en kort tale: “Erfaring viser, at en musiker, en så kreativ person, et så stort hjerte – sådan en person går ikke på pension.”

 

Årsagen til karrierestop annonceret

Og det var i hvert fald det, som alle i publikum håbede, for Vicky Leandros var i topform, både vokalt og visuelt. Hun har nået toppen af sin karriere, og frem for alt har hun ikke mere at bevise over for sig selv.

Hun afslørede grunden til sit sceniske farvel til sine fans: “Jeg vil ikke nå dertil, hvor jeg ikke længere kan nå jer med min stemme”. Schlager.de var på stedet til Elphi-koncerten og kan bekræfte – denne årtusind-stemme når stadig ud til masserne.

Billetter og datoer for hendes afskedsturné

De, der ønsker at se Vicky Leandros på den store scene en sidste gang, har mulighed for det fra oktober som en del af hendes store “Ich liebe das Leben”-afskedsturné. Hun vil optræde i Köln, Berlin, München, Frankfurt, Hannover og Dresden. Alle datoer og billetter er tilgængelige her.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse