Vicky Leandros er den mest succesfulde tyske sangerinde gennem tiderne – FØR Helene Fischer

Hvem ville have troet det? Helene Fischer har haft utallige nummer 1-hits, udsolgte koncerter og vundet adskillige musikpriser, men hendes status som den mest succesfulde tyske sangerinde nogensinde er nu forsvundet. Ifølge webstedet “popkultur.de” har Vicky Leandros nemlig taget titlen til sig.

Med over 55 millioner solgte plader på verdensplan, herunder 50 albums og adskillige guld- og platinudmærkelser har Vicky Leandros slået alle rekorder. Og hun har forvist schlagerdronningen nummer 1 til de bageste rækker. Ifølge “Popkultur.de” er Helene kun nummer 5, mens hendes kolleger Juliane Werding, Nena og Sandra ligger foran hende.

Vicky Leandros: Ny schlagerdronning?

Mens Helene Fischer i øjeblikket er ved at komme sig over sin ribbenskade og har været nødt til at udsætte sin turné, har Vicky Leandros stille og roligt overtaget tronen. Selv om det måske kommer som en overraskelse for nogle, taler tallene for sig selv. Vicky Leandros har opnået alt, hvad der kan opnås som kunstner i sin karriere og er stadig uovervundet.

Hendes mest kendte hit “Après Toi”, hvormed hun vandt Grand Prix Eurovision i 1972, blev indspillet på syv forskellige sprog og solgt i over 7,8 millioner eksemplarer. Vicky Leandros beviste dermed, at hun med rette har titlen som den mest succesfulde tyske sangerinde gennem tiderne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse