Schlager-stjerner i julefeber: Men en topper dem alle

Den 24. december nærmer sig, og Schlager-stjernerne falder for julefeberen. En af dem topper simpelthen alle de andre. Selv for Schlager-stjernerne er adventssæsonen ankommet, med Florian Silbereisens ”Adventsfest der 100.000 Lichter”.

Siden da har stjernerne fejret hver uge, i flere vidunderligt indrettede tv-studier. Fra juletræer til gaver, (kunstig) sne, stearinlys og og og selvfølgelig blev der tænkt på alt, når man ser tv. Men mange stjerner er også i julefeberen privat.

Schlager jul: Stjernerne i advent-vanvid

Ross Antony har netop fortalt, hvordan han slukkede for stresset før jul, Daniela Katzenberger og Lucas Cordalis præsenterede forskellige bizarre juletræsvarianter, og stort set alle andre Schlager-stjerner har allerede leveret indsigt før jul. En schlagerstjerne er imidlertid langt over de andre: Andrea Berg.

Andrea’s sociale mediefeed ligner en lille adventskalender – hvert indlæg er en julefotohilsen. Der er også fotos fra tv-shows med Florian Silbereisen, som takket være juletræet også passer perfekt ind i porteføljen.

Andrea Berg fejrer jul

Men hvad der er særlig imponerende er indsigten i Andrea Bergs hjem: Det er bestemt jul på Sonnenhof! “Julepynten er klar,” skrev Andrea Berg for nylig om et billede, der viser flere fotos med farverige dekorationer.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

I andre opslag viste Schlagerdronningen også den imponerende festlige krans, og i en video kunne andet julepynt ses i baggrunden.

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Men julen er ikke kun inde i Sonnenhof, men også uden for. På det ene billede kan du se det lysende juletræ foran huset foran en vinterlig, snedækket alpin idyl.

Man kan kun sige. Godt gået, kære Andrea!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER