Klar til moderrollen!

Foto: NDR/Thorsten Jander

Det er velkendt, at forventning er den største glæde. Hvor sandt er dette ordsprog, for Helene Fischer og Thomas Seitel. Det forelskede par venter deres første barn om blot et par uger! Så må Tysklands mest succesrige sangerinde først sige farvel til showbusiness. Men det ser ikke ud til at være et problem for den vordende mor – tværtimod. For den energi, som stjernen ellers lægger i sine sange, shows og optrædener, bliver effektivt lagt i planlægningen og forberedelsen til et liv på tre …

Graviditet kan være en hård tid for mødre. Samtidig er den unik og overstået hurtigere, end du kan sige “baby bump”. Så nyd er mottoet . Og det gør Helene Fischer og Thomas Seitel helt sikkert! Om børneværelset i deres nye luksusvilla ved Ammersee er malet lyserødt eller blåt forbliver i starten et mysterium.

Da en fødsel på den beregnede dato mere er undtagelsen end reglen, burde Helene allerede have fået leveret et eksemplarisk puslebord & Co og dermed være forberedt på det værst tænkelige scenario. Og så samvittighedsfuldt som vi kender hende, bør kliniktasken også pakkes med høj grad af sikkerhed. Den gensidige forventning til barnet kan nydes på en meget mere afslappet måde!

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER