Så meget tjener de på deres schlagershows

Søndag den 5. maj startede Andrea Kiewel en ny sæson af »ZDF-Fernsehgarten«. Kiwi« har været vært for det populære musikprogram siden 2000. Takket være den 58-årige er »Fernsehgarten« et af de mest populære programmer på ZDF og når op til to millioner seere hver uge.

Andrea Kiewel modtager også en generøs løn for dette. Ifølge medierapporter fik studieværten omkring 16.000 euro (ca 120.000.- dkk) pr. afsnit i 2009. Man kan dog gå ud fra, at hendes løn er steget i de senere år. Og hvad med hendes kollega Stefan Mross?

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Stefan Mross: »Immer wieder sonntags«

Fra den 6. juni kan Stefan Mross opleves med sit populære show »Immer wieder sonntags«. Den 48-årige har præsenteret ARD-programmet live fra Europa-Park i Rust hver sommer siden 2005.

Det var meningen, at den tidligere trompetist skulle tage over efter Sebastian Deyle. I første omgang så det dog ud til, at tv-stationen skulle lede efter en anden vært. I et interview erklærede Mross dengang: »Nej, jeg laver ikke dette program! Jeg har givet et afbud.« Men så besluttede entertaineren sig for at gøre det til sidst. Måske fik honoraret ham til at skifte mening? Ifølge insidere får Mross mellem 10.000 og 20.000 euro (75.000.- 150.000.- dkk) pr. program.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse