Helene Fischer: “Vent, det er slet ikke sandt!”

At være offentligt kendt er skræmmende for nogle mennesker, også selvom du allerede er berømt. Der lurer paparazzier i diverse hække for at få et godt billede, et simpelt besøg i supermarkedet bliver en jagt og tager du afslappet på ferie? Nej. Medieprofessionelle som Helene Fischer burde vænne sig til det på et tidspunkt, skulle man tro. Men i et interview afslørede Helene, at det ikke er tilfældet, og at der er artikler i medierne, som hun slet ikke bryder sig om.

“Jeg kan virkelig slet ikke lide at give interviews…” afslørede Helene Fischer i et interview med “Die Zeit” i november 2021. Udtalelserne er trods alt kun øjebliksbilleder af enhver dag i hendes liv. Men citaterne forbliver. Et udsagn, der ikke er overraskende, interviews med Helene Fischer er nu meget sjældne. Det kan skyldes, at de sidste par års pressemeldinger – selv fra dengang hun stadig var i et forhold med Florian Silbereisen – føltes, som om de væltede hver dag. Du blev ved med at læse om et påstået ægteskab, brud, drama, baby… listen kunne fortsætte for evigt. Det meste af det: Forkert og Løgn!

Faktum er: Selv efter adskillelsen fra Silbereisen er Helene Fischer et populært emne i pressen. Hun har nu fået barn med sin partner Thomas Seitel, lever et normalt liv som mor og bliver stadig jagtet. For nylig gik hun gennem Münchens overfyldte bymidte – med baby og sin mor. Måske for endelig at sætte en stopper for al travlheden. Måske for at præcisere: “Se, jeg lever et normalt liv. Lad mig være i fred!” Det hele er spekulationer og apropos spekulationer: I “ZEIT”-interviewet afslørede den smukke Helene, at der endda var medieindslag, der sårede hende meget:“Der kan siges hundrede pæne ting, men de to, der er negative og på en eller anden måde rammer dig, de hænger ved. Også fordi man gerne vil sige: ‘Vent, det er slet ikke sandt!'”.

Det er bestemt ikke misundelsesværdigt. Men er det hele et resultat af de sjældne interviews, hun giver? Gør hun sig selv for sjælden? Når alt kommer til alt, er der talemåden: Hvis du vil være eftertragtet, så gør dig selv sjælden! Det gælder bestemt Helene Fischer. Jo mindre hun afslører om sig selv, jo mere er hendes fans interesserede i, hvad hun rent faktisk laver væk fra scenen. Det er og bliver et fænomen for alle…

Kilde. Schlager.de

(Hvis hun nu selv lagde billeder op, og på den måde selv styrede det, så vil interesse fra paparazzier dale …red)

RELATEREDE ARTIKLER