lørdag, august 13, 2022
ForsideArtisterHelene FischerHelene Fischer - Hemmelig optræden i sin pause

Helene Fischer – Hemmelig optræden i sin pause

Om cirka to måneder vil Helene Fischer endelig holde sin første officielle optræden i Tyskland efter sin pause. Megakoncerten i München står højt på kalenderen for rigtig mange fans. Men nu er hun uventet dukket op før tid – til en privat firmafest i Baden-Württemberg…

Mens de loyale følgere spændt venter på koncerten i München den 20. august 2022, kunne nogle fans allerede i lørdags nyde Helene Fischer. For at markere Würth-gruppens 75-års jubilæum gav superstjernen en privat koncert i Gaisbach (Künzelsau). Hun skulle oprindeligt have optrådt der tilbage i 2020, men så kom Corona som bekendt.

Sådan var Helene Fischers hemmelige optræden

Som afsløret af en række Instagram-billeder, kom Helene Fischer med hele bandet og var klædt løst, med bølget hår, i en hvid blazer og blå jeans. Hun så sød ud igen! Med sine største hits og nogle covernumre som “Sexy” af Westernhagen varmede hun publikum op. Hendes sætliste siges at have været nøjagtig den samme, som da hun kom tilbage til Grindelwald i Schweiz.

Arrangøren sparede ikke på noget

De ansvarlige havde gjort meget for Helenes optræden, som ifølge “BILD” fra Würth-koncernen skulle have kostet omkring 700.000 euro (ca. 5,2 millioner danske kroner). En enorm scene, effekter som flammekastere og avanceret lysteknologi tilbød superstjernen den perfekte platform. Der var åbenbart nogle nysgerrige tilskuere, som en video på Instagram viser.

Hendes fans skal dog stadig have lidt tålmodighed, indtil Helene officielt er tilbage på scenen. Megashowet er planlagt til den 20. august i München.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER