Florian Silbereisen: Hemmelig lykke!

Foto: MDR/MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

Samvittighedsfuldt, men tilsyneladende lidt vild i tankerne, skubber hun indkøbskurven hen over supermarkedets parkeringsplads og lægger planterne, gødning m.m. ind i bilen. Så løber hun væk, den brunhårede skønhed. Hvem hun er, hvor hun skal hen, er foreløbig et mysterium. Men en ting er klart: Det er kvinden, der har gået ind og ud af Florian Silbereisen i nogen tid. Hans hemmelige lykke!

NEUE POST observerede, hvordan brunetten var i Floris hus i Mondsee i Østrig kort før hun gik til supermarkedet. Hendes bil stod i hans garage, da skraldevognen kørte forbi og hilste på dem. Som om de kendte hinanden. Derefter kørte hun i sin bil for at shoppe i det nærliggende supermarked og forsvandt til sidst.

Det er ikke første gang, brunetten er set hos Flori for nylig. Hun var meget afslappet der på hans terrasse og tilbragte tid sammen med Flori, hentede brød om morgenen eller tog affaldet ned.

Du kan visuelt se, at showmesteren og den mystiske brunhårede kvinde har samme bølgelængde. I sin fritid kan Flori lide at bære en t-shirt og jeans, hun klæder sig også meget afslappet i en hvid top og sportslige sko. Det harmoniserer!

Hendes tatoveringer på armen vil helt sikkert imponere Flori. Når alt kommer til alt har entertaineren selv nogle kunstværker på huden. Endelig fik han lavet et kompas. ”Hvis du nu har en god tatovør, er der lang ventetid. Og jeg satte det et halvt år i forvejen, men jeg vidste endnu ikke noget motiv, og jeg sagde bare: Tom, jeg kommer til dig for at få en tatovering. “Det kan jeg virkelig godt lide,” forklarer han.

Flori kan også lide at være i godt selskab. ”Jeg tror,  vi alle har lært, at det ikke er så smukt i verden alene, og at du har brug for nærhed,” sagde han for nylig. Og selvom det er blevet sagt siden adskillelsen fra Helene Fischer i slutningen af ​​2018, at hans hjerte var så ensomt, viser de sensationelle billeder nu, at der er nogen ved hans side. En kvinde, der er sammen med ham, og som giver ham støtte.

Uanset om der er en kærlighed, en fortrolighed eller simpelthen en støtte i hverdagen bag damernes besøg? Flori vil helt sikkert holde denne hemmelighed lidt længere. Hvad der dog er sikkert er, at tv-stjernen er heldig at have nogen, der støtter ham så aktivt. Hvem er en person at tale med, og som også tackler husstanden og gør ubehagelige ting som at tage affaldet ned eller gå på indkøb. Når alt kommer til alt er det ikke ligefrem en af ​​Floris yndlingsaktiviteter. ”Jeg er sådan en urolig shopper,” indrømmede han engang.

Selv når Flori ikke er hjemme – Som præsentator for hans shows, som kaptajn på “Traumschiffs” og snart også som jurymedlem for “Deutschland sucht den Superstar” er han ofte på farten – Den brunette fremmed ser ud til at have ryggen fri for ham. NEUE POST ser på, hvordan hun er i hans hus og parkerer sin bil i hans garage, mens der ikke er spor af ham. Har hun hans nøgle, vander hun blomsterne i hans fravær, tjekker posten? Hvor dejligt at have en solid person, som du kan stole på!

Og hvor vidunderligt det ville være, hvis Flori endelig fik en dame i sit liv igen, som ikke kun tager sig af hjemmet, men også af hans hjerte. Og det får ham virkelig til at skinne igen. ”Jeg er midt i mit liv. Jeg tror, ​​at jeg til sidst ikke bliver tilbage,” sagde den attraktive showmaster selv for et stykke tid siden. ”Flirt er dejligt. Jeg planlægger ikke at gå i klosteret! Jeg går åbent gennem verdenen! Hvis det skal ske, vil det ske. ”

Nogle gange er lykken så tæt på.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER