Andrea Berg: Var DJ Bobo skyld i hendes sceneulykke??

Som stort set alle kunstnere havde Andrea Berg engang et ritual med sit band, før de gik på scenen. Men for fire år siden havde Andrea – efter at hun blev rådet til ikke at udføre ritualet – en frygtelig ulykke på scenen. En brandulykke opstod på et show i Wetzlar, og Andrea fik alvorlige anden og tredje grads forbrændinger. Nu kommer det ud, at DJ Bobo kan være skyld i det …

For mens Andrea var på scenen og sang sit hit “Piraten wie wir”, skete der en ulykke! Den succesrige Andrea løb forbi en ildåndende drage, mens hun sang og fik en flame ind på ryggen – en smertefuld ulykke, som Andrea bestemt aldrig vil glemme.

Andrea Berg frafaldt bandritualet for DJ Bobo!

Men professionel, som Andrea Berg er, sang hun modigt og smerteligt videre. Først i pausen lod hun paramedicinere behandle hende. På det tidspunkt kommenterede hun på Facebook som følger:

Hej mine kære,

Ja det er rigtigt: Ilden fangede mig lørdag under vores prøve i Wetzlar, og nu kender jeg den smerte, du udlever, når du skal kæmpe med en ildspydende drage! Under alle omstændigheder havde jeg et seriøst ord med dyret bagefter, og dragen lovede mig, at sådanne varme overraskelser vil forblive væk i fremtiden. I pausen blev jeg passet godt, og efter en halv time var jeg i stand til at udføre anden del af showet.

Jeg antager, at dragen trækker sig sammen i aften og fungerer, som det skal for at være et medlem af mit team! Forresten er mit scenedragt i skraldespanden, det brændte, men det er ikke så slemt, kjolen kan udskiftes.

På den anden side håber jeg, at min brændte hud vokser sammen igen uden større ar. Under alle omstændigheder: Jeg vil helt sikkert være der til hjemmekampen i Mechatronic Arena i Aspach fredag ​​og lørdag. Jeg er glad for at se jer sunde.

Jeres Andrea

Andrea Berg bytter drage mod hjorte!

Efter branddramaet blev dragen endelig fjernet fra programmet og fra scenen. Nu viser det sig, at ulykken kunne have fundet sted på grund af ritualet, der ikke blev afholdt den aften. For før showet bad DJ Bobo alle involverede om at springe proceduren over før showet denne gang.

Enhver, der kender Andrea Berg, kender også hendes hemmelighed om at have en “joker” med besætningen inden showet.

I et interview fortalte hun på det tidspunkt, at den schweiziske koreograf bogstaveligt bønfaldt hende: ”Andrea, det kan du ikke gøre i dag. Du står nu på denne drage deroppe i en højde af 16 meter. Venligst gør det ikke! ”

Den mest succesrige schlagersangerinde i republikken måtte opleve fra første hånd, at denne beslutning naturligvis ikke var god. Undskyldte DJ Bobo for dette forkerte råd? Tvivlsom.

Fakta er imidlertid: siden ulykken har der været en Jägermeister før hvert show – og dragen er erstattet.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER