“Wetten, dass..?” også i 2022 på ZDF

Foto: ZDF / Sascha Baumann – Thomas Gottschalk

Finurlige væddemål, store maskiner, kloge børn og masser af stjerner i den berømte sofa: Mere end 14 millioner seere stillede ind på ZDF den 6. november 2021 og så jubilæumsudsendelsen af ​​”Wetten, dass…?” der er blevet til en af de seneste års største showbegivenheder. Det er nu klart: Thomas Gottschalk vil også moderere en udgave af ZDF-hitshowet i 2022 og 2023.

ZDF underholdningsdirektør Oliver Heidemann: “Reaktionen fra tv-publikummet var overvældende. Sammen med Thomas Gottschalk besluttede vi at fortælle historien om ‘Wetten, dass..?’ og at blive ved med at skrive. Fra nu af er alle væddemålsideer velkomne igen.”

I efteråret 2022 sker det igen: “Top, die Wette gilt!”. Væddemålsforslag til dette program kan indsendes på https://zdf.de/show/wetten-dass. Oplysninger om spillested og en udsendelsesdato følger i de kommende måneder.

Så det bliver heldigvis ikke Giovanni Zarella som overtager Wetten Das, som det var frygtet af mange – Vi skrev om det her: Overtager han nu “Wetten, dass …?”

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x