Helene Fischer i sidste afsnit af “Wetten, dass..?”

Den 25. november leder Thomas Gottschalk for sidste gang gennem ZDF-showet “Vetten, dass…?”. Selvom der hidtil kun er offentliggjort få detaljer om den sidste episode, har moderatoren nu afsløret nogle navne i sin podcast. Helene Fischer kommer også til at optræde på showet.

I sin podcast “Supernases” taler Thomas Gottschalk med Mike Krüger om kunstnere som Otto Waalkes, der overraskende samarbejder med rappere. Så spørger Krüger, om Helene Fischer nu vil gøre det samme med Shirin David. I stedet for at tale om det, bekræfter Gottschalk faktisk, at Fischer og David vil optræde i hans show. Om fiskeren kommer til at fiske, er endnu uklart. Udover Fischer og David nævner Gottschalk i sin podcast endnu et navn: Apache. Rapperen optræder normalt ikke på tv, men kan gøre en undtagelse for “Wetten, dass..?”. Om han virkelig vil være der, er endnu ikke sikkert.

Så det ser ud til, at den sidste episode af “Wetten, dass..?” vil komme med nogle højtstående gæster. Og Thomas Gottschalk har endnu flere overraskelser i hånden. Han håber på en international superstjerne, der muligvis også vil optræde på hans show. Men han understreger, at han vil afholde sig fra at kommentere på Cher’s Beauty-OPs for ikke at få problemer med sangeren. Listen over gæster til den sidste episode af “Wetten, dass..?” vil tilsyneladende blive yderligere udvidet. Samuel Koch har dog allerede aflyst. Så det er stadig spændende, hvem der i sidste ende vil være med til Thomas Gottschalks farvelshow.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse