Thomas Gottschalk: Han måtte ikke optræde på RTL

Lørdag aften d. 5. november var det igen “Denn sie wissen nicht, was passiert” på RTL. Men denne gang fik seerne ikke deres sædvanlige supertrio bestående af Barbara Schöneberger, Günther Jauch og Thomas Gottschalk at se. Mens Jauch var fraværende af corona-relaterede årsager og var med via et videostream, blev der ikke sagt et ord om Gottschalk’s fravær. Nu afslørede showmasteren selv årsagen.

“ZDF er jaloux, når de ser deres forlovede to uger før ‘Wetten, dass…’ på RTL og har truet mig med kærestesorg, hvis de fanger mig i at være utro”, siger Thomas Gottschalk til RTL som en underlig forklaring på sit fravær i lørdagsshowet. Så det er altså ZDF’s skyld! Gottschalk selv fandt dog denne fremgangsmåde “helt forståelig”.

Hårde tv-kontrakter

Selv om denne argumentation kan lyde mærkelig, er den ikke usædvanlig. Brancheinsidere ved, at denne praksis også er almindelig, f.eks. hos Florian Silbereisen og hans Feste-shows. Jürgens TV’s kontrakter er hårde i denne henseende. Både ugerne før og efter en deltagelse må kunstnerne ikke deltage i andre tilsvarende shows. Nu har ZDF tilsyneladende også sådanne hårde kontrakter – hvor det private tv-selskab RTL har fået den korte ende af pinden. Ikke kun til det sidste show, men også til det kommende show den 12. november.

Endelig “Wetten, dass…” igen?

Den 19. november tager Thomas Gottschalk endelig – efter et års pause – igen plads i sin berømte sofa i “Wetten, dass…?” og modtager gæster i topklasse. Blandt andre Robbie Williams, Herbert Grönemeyer, Hollywood-legenden John Malkovich, komikerne Michael Bully Herbig og Christoph Maria Herbst samt Veronica Ferres og hendes datter Lilly Krug vil være til stede. Og bagefter vil fans og seere igen kunne se en sjov Thomas Gottschalk på RTL.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse