Giovanni Zarrella bliver ny “Wetten, dass…”-vært!

Showstjernerne Thomas Gottschalk, Giovanni Zarrella og Guido Cantz mødtes for nylig på en eksklusiv stjernerestaurant i Köln til en hemmelig middag. Restauranten “Maximilian Lorenz”, som normalt er lukket om søndagen, åbnede kun dørene for denne berømte kreds. Hvad der præcist blev diskuteret på dette møde, er indtil videre uvist. Men et Instagram-opslag fra Gottschalk antyder: “Skål for ‘den næste generation’.”

Böhmermanns afsløring i “Fest und Flauschig”

I en nylig episode af den populære podcast “Fest und Flauschig” satte Jan Böhmermann for alvor gang i rygtemøllen. Han udtalte: “Giovanni Zarrella, min kære ZDF-kollega, er der også (til middagen, red.) … Jeg tror, det er helt klart, at den legitime arving til Thomas Gottschalk selvfølgelig er Giovanni Zarrella.” Det skal bemærkes, at Böhmermann ofte kommer med humoristiske og satiriske kommentarer i sin podcast, så hans udtalelse skal tages med et gran salt. For “Wetten, dass…?” vil det dog være sidste chance for at beholde den. Når alt kommer til alt, vil Thomas Gottschalk være vært for sin sidste “Wetten, dass…”-udgave i november 2023, så meget er sikkert.

Fremtiden for Wetten, at…?

Med Gottschalks hentydning på Instagram og Böhmermanns humoristiske bemærkninger er spørgsmålet: Vil Zarrella rent faktisk overtage roret i kultserien? Fans venter spændt på officielle udmeldinger. Men én ting er sikkert: Spændingen stiger, og tv-verdenen følger spændt med i udviklingen omkring “Wetten, dass…”.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse