Wencke Myhre: 7 skønhedstips

Foto: KOCH Universal Music

Utrolig, men sandt: Nordmanden er 73 år gammel. Men man vil næsten bede om hendes ID. Wencke Myhre ser ud til at have fået ungdommen for evigt. Faktisk er der gået 50 år siden hun vandt sit publikums hjerter med ”Er hat ein knallrotes Gummiboot”. Men Wencke har aldrig mistet sit gode humør, den vilde ånd og gnisten i øjnene i alle disse år. Hvordan gør hun det? NEUE POST har snakket med hende …

1. NEJ TIL VIN

En sådan god drue om aftenen er noget rart, ikke? Wencke ryster bare på hovedet: ”Jeg drikker ikke alkohol eller ryger cigaretter. Så jeg holder mig i topform!” Det er ikke svært for hende at undvære: “Det har jeg bare ikke brug for” trækker hun på skuldrene.

2. BARE SLAP AF

Når stresset bliver for meget igen, bryder Wencke op og siger “Ha det! – farvel! Derefter kører hun til sit sommerhus i Lillehammer (nord for Oslo) og nyder roen i naturen.

Wencke Myhre om kosmetisk kirurgi og børnebørn

3. KOSMETISK OPERATIONER? NEJ TAK!

Ægte skønhed kan ikke skabes med en skalpel – det er nordmanden sikker på. “Min hofte er den eneste ting på mig, der har været under operation,” afslører hun med et kys. Botox & Co. kommer ikke under huden på den muntre sanger.

4. BØRNEBØRN GIVER KRAFT

“Jeg er Pippi Langstrømpe  bedstemor, og jeg vil gøre hver dag til et lille eventyr!” Dette er ikke kun sjovt for hende – det holder hende også i topform. Hendes ti børnebørn er hendes bedste ungdomskilde.

5. SMIL GØR DIG SMUK

Kun dem, der er glade, er også smukke – det er Wencke sikker på. Hun har altid holdt fat i sin munter ånd. ”Jeg vil være nysgerrig, jeg vil blive forbløffet, have skøre drømme og grine, indtil min mave gør ondt. Jeg er glad for alle de lykkelige øjeblikke i hverdagen” siger hun og øjnene skinner af ivrighed.

Wenke Myhre om sport & sukker

6. LIDT SPORT

Mens hun laver mad, laver Wencke fitnessøvelser: Bare bøj knæene, mens du hugger grøntsager, og spænd dine mave- og baldermuskler. Hold det kort – og slip det igen.

7. NÆSTEN INGEN SUKKER & KULHYDRATER

”Jeg er forsigtig med sukker og hvidt brød. Jeg spiser heller ikke slik, når jeg er sulten. Men der er ikke mere hokus-pokus. ” Nå, det er nok …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse