Florian Silbereisen i vildt grilleventyr med Wencke Myhre – og så skete dette!

Florian Silbereisen er ikke kun et af de mest populære tv-ansigter som entertainer, men også en rigtig kammerat bag kulisserne. Utallige kolleger er begejstrede for Florian, fordi han er høflig, venlig, empatisk og efter sigende også ret sjov. Megastjernen Wencke Myhre har et helt særligt forhold til ham og har nu fortalt om et vanvittigt grilleventyr…

Wencke Myhre har oplevet mange op- og nedture i sit liv. I 2010 offentliggjorde hun sin brystkræftdiagnose. Sikke et chok! For hende, for hendes familie, for hendes fans – og for hendes kolleger. Florian Silbereisen stod ved hendes side i denne tid: “Da jeg fik kræft, var han en af de første, der ringede til mig. Vi gjorde så mange vilde ting på vores turnéer sammen”, citeres den 77-årige for at sige af avisen “Das neue Blatt”.

Sokker stjålet!

Wencke husker en anekdote meget tydeligt: Vi ville grille, men havde ikke nok brænde. Så vi lagde simpelthen fodboldstjernen Sepp Maiers sokker i bålet.

Sikke en sjov situation, som sikkert fik alle involverede til at grine dengang. Sepp Maier stod i øvrigt på scenen med Florian og Wencke i 2008 – på efterårsfestivalen for folkemusik i Chemnitz.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x