Vores andet løfte var godt

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Alexandra Hofmann har igen svoret sin Dietmar evig troskab. Sammen med sin søster Anita har hun stået på scenen som sangduoen “Anita & Alexandra Hofmann” i over 30 år. Privat har hun været glad for sin Dietmar næsten lige så længe. I et interview fortæller 47-årige Alexandra om stor kærlighed, hendes ægteskabs-opskrift og hvorfor hun ikke ville strippe for Playboy.

Du havde 20 års bryllupsdag sidste år…?Det er korrekt. Den 27. og 28. juli. Og så sagde vi ja igen. Det ville jeg gerne.

Hvad lavede I?

Vi havde det rigtig godt. Den ene dag fejrede børnene med os, den anden dag var de hos bedstemor og bedstefar, og min mand og jeg lavede mad sammen, havde det sjovt og gav os nye løfter, afgav kærlighedserklæringer, så på billeder. Det var meget romantisk, og vi behøvede ikke mere, ingen stor fanfare.

Hvad er din ægteskabsopskrift?

Med den man åbner op for, er hjertet helt blottet. Og når man sårer en sådan, går det dybt. Derfor kan jeg kun sige: Du må ikke såre dig selv, for der er altid ar. Og vi har aldrig såret hinanden. Vi blev aldrig rigtig højrøstede, og vi har været sammen i 30 år nu.

Hvad gør du, når du er vred på din mand eller omvendt?

Egentlig har vi kun uenigheder, når det kommer til børns digitale medier. Vi svinger bestemt ikke på samme måde.

Hvad mener du?

Min mand synes, det er helt normalt i disse dage, og jeg tror, ​​at digitale medier ødelægger hjernen, og det skal dæmpes. Jeg har begrænset min søns skærmtid. Og Playstation er for tiden gemt i mit skab mellem sweaterne.

Nu kommer junglelejren – denne gang foregår det i Sydafrika. Kunne du tænke dig at deltage?

Nej, det kunne jeg ikke. Jeg er meget tæt på naturen, jeg elsker også at sove udendørs, elsker eventyr, dyr ville også appellere til mig. Men det, de skal spise, er slet ikke mig. Jeg spiser ikke maddiker eller græshopper, jeg drikker ikke brækfrugt eller sådan noget, min grænse er overskredet der.

Har du nogensinde fået en henvendelse fra “Playboy”?

Jeg ved ikke, om det var en forespørgsel eller bare en diskussion med Playboy, men jeg takkede nej. Ikke fordi jeg ikke ville gøre det, jeg er åben over for alt, men på grund af min mand, han er elektriker, og jeg forestiller mig, at han går ind i husstandene og snakker … Nej!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse