Videooptagelse afbrudt

Foto: ZDF/Sascha Baumann

Giovanni Zarella præsenterede for nylig sin nye single “Un Angelo” for et millionpublikum i sit ZDF-show. Videooptagelsen til denne sang var planlagt til et par timer siden. Men optagelserne måtte pludselig afbrydes. Hvorfor? Schlager.de spurgte ledelsen, om klippet kunne gemmes i sidste sekund.

Giovanni fik lov til at genfortolke den mere legendariske sang af Robbie Williams “Angels” på italiensk. “Un Angelo” er en følelsesladet sang, der giver dig gåsehud. Originalen spillede en meget vigtig rolle i Giovanni Zarrellas liv. “Hver af os er ledsaget af skytsengle. Det har jeg oplevet mange gange i mit eget liv. Og nogle gange er man selv den engel for nogen,« skriver han på Instagram.

Aflyst på grund af vindstød

Videooptagelsen blev dog ikke ledsaget af skytsengle. Optagelserne, der blev skudt i et stenet landskab, måtte stoppes kortvarigt på grund af kraftige vindstød. “Videooptagelsen havde det hele. Vindstød på op til 50 km/t – afbrudt”, kommenterede Giovanni om de katastrofale forhold på stedet. Klippet er højst sandsynligt optaget i Spanien, hvilket fremgår af flere bilers nummerplader.

Kunne optagelserne gemmes? Som manageren for ​​Giovanni Zarrella afslørede for Schlager.de, kunne alle de nødvendige klip bruges. Tilsyneladende kørte en skytsengel de grimme vindstød væk bagefter.

Der er også gode nyheder til fans: Til august udgiver Giovanni Zarrella sit nye album “Per Semper”, hvor han vil præsentere de største verdenshits – selvfølgelig på italiensk.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse