Vender Dieter Bohlen tilbage tiil DSDS? Hvad bliver der så af Florian Silbereisen?

“Deutschland sucht den Superstar ” blev fuldstændig vendt på vrangen efter bruddet med Dieter Bohlen. Med Florian Silbereisen blev en af ​​de mest populære entertainere hentet ombord som ny overdommer for den 19. sæson. Men omlægningen af ​​formatet gav bagslag – oddsene har aldrig været så svage! Derfor bragte RTL – ifølge “BILD” oplysninger – HAM nu tilbage!

Dieter Bohlen tilbage på “DSDS”?

Bang! Ifølge en “BILD”-rapport skulle Dieter Bohlen vende tilbage til ” DSDS “. Kontrakten er allerede underskrevet. Avisen baserer sig på udtalelser fra en RTL-medarbejder. “Det har vist sig, at DSDS, hvis overhovedet, kun arbejder sammen med Dieter,” skal han have sagt. Den store omlægning, som RTL’s administrerende direktør Henning Tewes havde planlagt, mislykkedes.

“DSDS”: Eksperiment mislykkedes

Vi husker: Poptitanen tiltrak sig ofte opmærksomhed med grove ordsprog, som blev en torn i øjet på tv-selskabet. Med en ny jury ville de sætte fokus på retfærdighed og skabe et nyt image. Det blev godt modtaget af mange seere, men den brede offentlighed ser ud til at ville have Bohlen-ordsprog! Dette krav er blevet højere og højere i løbet af den seneste sæson. Ved finalen blev Bohlen hentet i studiet via videolink – reaktionen var enorm. RTL håber naturligvis på at redde showet efter seertalskatastrofen i år.

Ingen officiel bekræftelse endnu

Det har hverken RTL eller Dieter Bohlen eller Florian Silbereisen hidtil kommenteret. Hvis oplysningerne fra “BILD” er korrekte, ville Dieter Bohlen vende tilbage i tide til jubilæet for castingshowet. Hvad der bliver af den nuværende jury og Silbereisen er heller ikke klart endnu. Man skulle angiveligt have ønsket at få entertaineren til at vise en mere Bohlen-agtig stil – men det siges at være smuttet. Chancer for tilbagevenden? Vi vil se. Måske er Sarah Engels også kandidat til den nye jury – i hvert fald blev hendes gæsteoptræden taget godt imod.

Kilde Schlager.de

Det skal du læse