Grimt slag i siden mod Helene Fischer af Dieter Bohlen

Dieter Bohlen og Helene Fischer er begge succesfulde stjerner i musikbranchen – den ene sanger, producer og castingdommer, den anden Tysklands største schlagerdronning. Så det er ikke underligt, at der nogle gange opstår konkurrence.

Det er ikke noget nyt, at poptitanen kan lide at dele ud af sig selv fra tid til anden. I et interview kunne Bohlen ikke dy sig for at give schlagerdronningen en ordentlig sviner.

Dieter Bohlen i et RTL-interview

Dieter Bohlen, som fejrede sit DSDS- og Supertalent-comeback i år, talte om sine to mest succesfulde Modern Talking-hits i RTL’s “Exclusiv Weekend” den 11. februar 2024: “Cheri Cheri Lady” og “Brother Louie”.

“De har begge en kvart milliard streams, og de går som varmt brød,” sagde Bohlen og slog så ud med armene: “For eksempel, i den uge, hvor Helene gik nummer et med ‘Atemlos’ sammen med Shirin David, tror jeg, at jeg havde fire gange så mange streams som hende.”

På spørgsmålet om, hvorfor poptitanen ikke gik nummer et med sine hits, havde Bohlen naturligvis det rigtige svar klar: “Fordi mine streams selvfølgelig er verdensomspændende og ikke kun i Tyskland.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse