Hvor lavt kan han synke?

Sikke en fiasko: Dieter Bohlen skulle redde “DSDS”, for efter sidste sæson med Florian Silbereisen, der havde dårlige seertal, hentede RTL Bohlen tilbage. Men han forårsagede den mega nedtur af seertallene med sin sexisme-skandale. Og nedturen fortsatte i weekenden …

Er Dieter Bohlen, den håbede redningsmand, alligevel graveren?

Mens kun 2,2 millioner mennesker så med i det sidste afsnit, var kun 2 millioner tv-seere interesseret i den anden runde på Mallorca i lørdags. Allerede den 18. februar var de frustrerende seertal et rigtigt lavt slag for Bohlen og RTL. Til sidst fik “DSDS” endda en lussing af det interne parformat “Date or Drop” med Sophia Thomalla.

Dieter Bohlen får den næste lussing i ansigtet

Datingshowet flimrede dog kun over skærmene i aftenprogrammet. Sophia Thomalla havde en markedsandel på 14,1 procent blandt de 14-49-årige, Bohlen kun 13,6 procent – hvilket slag i ansigtet for Bohlen! Det er det, man kalder at stemme med fjernbetjeningen: Publikum har straffet Dieter Bohlen siden sexisme-skandalen omkring deltageren Jill Lange

Syv flere pinefulde “DSDS”-afsnit tilbage

Fra denne uge vil “DSDS” kun blive sendt om lørdagen (kl. 20.15). Det er det bogstavelige primetime-showdown i de syv endnu ikke afsluttede, men stadig pinefulde syv afsnit (første liveshow: 1. april, finale: 15. april). Det spørgsmål, som nogen nok stadig stiller sig: Hvad sker der nu med “DSDS” og Dieter Bohlen? Tv-selskabet og produktionsselskabet havde stadig spekuleret før starten af seertallene: “DSDS” – ny sæson, endnu mere held. Og med Dieter Bohlen så et andet format.

Dieter Bohlen: “De 100 værste afhoppere” på RTL?

En tv-insider siger til Schlager.de: “Det er kun dumt, hvis seerne ikke spiller med.

Men måske er der noget for Dieter Bohlen i den populære RTL-sektion “Die 100…”: “Die 100 schlimmsten Bohlen-Aussetzer”, for eksempel. Det ville endda have potentiale til at blive videreført. Og det ville blive gjort hurtigt …”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse