Velsignet og forbandet (Helden Edition)

Foto: ZDF/Sascha Baumann

Som ingen anden ved fighteren, hvordan han skal rejse sig igen som en føniks fra asken. Et emne, der har inspireret Nino igen i løbet af de sidste par måneder.

Resultatet er nu to nye udgaver af hans succesrige album, hver med 6 helt nye bonusspor, som udkommer i de kommende uger og måneder og supplerer hans tidligere album: “Denne trilogi er mit livsværk!”

Næst udkom “Heroes Edition” den 10.09.21 Det indeholder den selv titulerede single “Helden”. Sangen er en salme for alle mennesker, der kæmper med deres skæbne.

Nino de Angelo tilskynder og appellerer til aldrig at miste troen på sig selv og rejse sig igen og igen, uanset hvor svært det er – ligesom ham selv! Temaet for sangen “Veni Vidi Vici” fra Helden Edition passer også ind i dette.

En sang lige så kraftfuld som kampråbet fra den genvundne Nino de Angelo; en fighter, der er klar til at give alt igen og vise, hvad han har lavet af. “Frei wie der Wind” er et vildt og støjende spor, en ode til frihed og frigørelse af sindet. En sang, der igen passer perfekt til Nino de Angelos holdning og afspejler den. Denne kunstner kan ikke sættes i bås!

Nino de Angelo er et vokalfænomen. Han betragtes med rette som en af ​​de bedste sangere i Tyskland. Hans største hit “Jenseits von Eden” nåede nummer 1 på singel hitlister, opnåede guldstatus og blev udgivet på verdensplan på forskellige sprog.

Den italienske version “La Valle dell’ Eden “solgte over 500.000 gange. I Frankrig var Nino de Angelo nummer et på hitlisterne i 5 uger med “La Valle dell ‘Eden”. I løbet af sin karriere modtog Nino de Angelo adskillige priser, f.eks. „Goldenen Löwen” fra RTL,m„Goldene Stimmgabel” fra ZDF og endda MIDEM -trofæet i Cannes, en af ​​de højeste priser i musikbranchen.

Kilde: Stadlpost.at

Køb det her: NINO DE ANGELO – Gesegnet und Verflucht (Helden Edition)

Det skal du læse