Coke begravet i skoven!

Nino de Angelo råber det igen, med et nyt album (“Von Ewigkeit zu Ewigkeit”, 12. maj 2023), med en mørk, tung forsmag, der synes at komme direkte fra mørket. Det er singlen “Mein Kryptonit”, der lige er udkommet. Hans kryptonit, som Nino de Angelo ikke kan slippe væk fra: kokain …

Sangen er også en hudløs bekendelse: “Jeg kan bare ikke slippe væk fra dig, jeg giver mig selv til dig. Du giver mig balance og udløser styrtet”, synger Nino de Angelo. Den nye single “Kryptonite” handler om giftige medmennesker, alkohol og stoffer. Det er hans personlige akilleshæl, som gør ham svag – fortæller Nino de Angelo nu i et interview med RTL. “Coke har bestemt mit liv. Det tog mig 30 år at komme væk fra stoffet.” Han begravede endda bogstaveligt talt sin sidste kokain i skoven. “Og hvis det kom over mig, ville jeg vide, hvor det ville være,” fortsatte de Angelo. “Men jeg tror, at det er blevet nedbrudt af naturen nu.”

Nino de Angelo kan ikke slippe af med sine dæmoner

Hans følgere på Instagram og Facebook har for længst bemærket, at Nino de Angelo har kastet sin alkoholafholdenhed over bord igen. Hans indlæg er for tydelige, med whisky, rødvin eller øl. Nino de Angelo: “Men jeg behøver ikke altid at drikke. Når jeg har lyst, tager jeg en drink. Beruselsen hjælper endda med min kreative proces med at skrive musik.”

Nino de Angelo, velsignet og forbandet. Han kan bare ikke slippe af med sine dæmoner, han bliver ved med at kæmpe med dem. Nino de Angelo fortsætter: “Jeg har aldrig været den slags person, der stopper med stoffer fra den ene dag til den anden. Jeg ville ønske, at jeg havde været så stærk i livet.”

Han advarede altid sine tre børn mod stoffer

Han bekæmpede ild med ild, sagde han. “Jeg giver det til mig selv, indtil jeg ikke vil have det mere, indtil jeg bliver træt af det.” Han advarede altid sine tre børn mod stoffer, fortæller Nino de Angelo. “Jeg er et dårligt eksempel. Den måde, jeg gjorde det på, bør du ikke gøre det på. Jeg havde ofte dårlig samvittighed. Det fik mig ned med nakken og fik mig næsten til at begå selvmord.”

Nino de Angelo og hans Simone: Bryllup ikke udelukket

I december fylder Nino de Angelo 60 år. Måske vil han give sig selv og sin kæreste Simone en særlig gave: For Nino de Aneglo overvejer at blive gift, på trods af hans fire mislykkede ægteskaber. Nino de Angelo ønsker kun at beholde sine tre børn: “Barnet bør ikke have en bedstefar som far.” Ellers vil han bare gerne leve. Han ønsker at leve i 20 år endnu, men mindst ti år endnu.  Nino de Angelo griner. “Så vil jeg have levet nok. Jeg er en robust lille fyr. Jeg tror, jeg er vild, som jeg er.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse