Fanget i misbrugsfælden! Drikker han sig ihjel nu?

Han har dybe rande under øjnene, hans hud er unaturligt rød, og hans T-shirt flagrer ned over ham. Nino de Angelo (59) er i en ynkelig forfatning. Sangeren er igen afhængig af flasken – fanget i afhængighedsfælden! Drikker han sig ihjel nu?

Nino de Angelo: aggressiv og ikke overbevisende

Hans forsinkede nytårstale indeholdt det hele. Han vred sig selv til et sand raseri i en video på Instagram! Årsagen var en kommentar fra en fan, som kritiserede Ninos vodka-shots. For det passede slet ikke til Nino. “Hvis jeg drikker et vodka shot nytårsaften og et glas rødvin, så er det min f***ing ting og ikke din,” skældte han ud. Han fornærmede derefter sine fans som “pissheads” og sagde, at de “dumme kommentarer går ham på nerverne”. De Angelo: “Jeg er ikke alkoholiker, jeg er ikke noget af det andet lort, som du finder på i dit lortehoved. Jeg – er – jeg – jeg …”

Er han ligeglad med alt?

Det er en tragedie! Sangeren er ved at drikke sig selv ud af sin forstand, men krakket var forudsigeligt. I august sagde den 59-årige i et interview: “Jeg har ikke drukket alkohol i seks måneder. Så gjorde jeg status: Da jeg var ædru, var det bedre, da jeg var fuld! Det er derfor, at jeg nu igen jævnligt forkæler mig selv med min vin eller min gin og tonic.” Men hans lægejournal er lang, han lider bl.a. af den livstruende lungesygdom KOL. Det er tvivlsomt, hvor meget længere hans krop vil være i stand til at klare …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse